IRF +IR aparat nudi inovativno radiofrekvenčno terapevtsko metodo, ki deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok, aktivira fibroblaste, stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu, pospeši metabolizem, povečuje mišični tonus ter razteza tkivo.

Ena sama naprava vam tako zagotavlja uspešno terapijo za odpravo povešene koše, celulita in maščobnih oblog. Vidno se izboljša tekstura kože in tonus kože. Koža postane bolj napeta, gladka in deluje bistveno bolj mladostno kot pred posegom.
Danes vemo, da elastičnost in prožnost kože zagotavljata mreža kolagenskih vlaken in elastina. Z leti se mreža vlaken zmehča in ponekod pretrga; starejša koža izgubi približno 1% kolagena na leto. To pa so glavni vzroki za nastanek gub in povešene kože. Pri terapiji se povrhnjica ne segreva. Zato aparat IRF+IR predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in zelo učinkovito alternativo kirurškim posegom.

Kratek opis tehničnega delovanja: Lipid – molekula glicerola se nalaga v tkivu, v obliki celulita, maščobe.
Radiofrekevenčni valovi delujejo na membrano, pride do LIPOLIZE. Radiofrekvenca deluje na 2. sloju membrane (mitohondriji) in z encimom koencima A delujemo na maščobe, ker se v mitohondrijih ustvarja ATP in se maščobe trošijo preko ATP. Ta maščoba ne gre v krvni obtok, ampak se troši na področju, kjer delamo z radiofrekvenco, v ATP.

INDIKACIJE: pomlajevanje kože, povečan tonus, mišična hipotonija, zmanjšanje maščobnih oblog, pomlajevanje, sveža mladostna koža.
KONTRAINDIKACIJE: nosečnost, srčni vzpodbujevalnik, kovinski vsadki, rak, epilepsija, bolezni kože in odprte rane.

IRF+ IR terapijo obraza lahko za boljŠe rezultate se kombiniramo z diamantnim pilingom in ultraznokom. Priporočamo 6-12 terapij na razmaku 1-2x tedensko.
V kolikor bi želeli preiskusiti terapijo nas lahko kontaktirate in se naročite za BREZPLAČNO izvedbo ½ obraza in le tako boste takoj opazili resnične rezultate po terapijio in se lažje odločili zanjo!!!