Lipomasaža je postopek izgorevanja maščob (lipoliza) ki pospeši za več kot 70% po le 6 – 12 terapijah in to brez kirurškega noža, dolgotrajnega okrevanja ali bolečin! Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, terapije pa sproščujoče in prijetne.

ZA ŽENSKE – lokalizirana maščoba in celulit na bokih, stegnih, trebuhu, hrbtu, rokah? Razijskava je pokazala, da adipociti (maščobne celice) na področju zadnjice, stegen in bokov, praviloma porabijo manj maščob, kot pa jih uskladiščijo. Lipomasaža pospeši naravno porabo maščob, tako da skoraj podvoji izgorevanje lokalizirane maščobe. Zato je za uspešnost terapij izjemno pomembno, da lipomasažo izvajamo pravilno in v skladu z navodili.

Cilji Lipomasaže:
-zmanjšanje maščobnih celic
-odprava celulita
-Izboljšanje tonusa kože
-Preoblikovanje telesa

Rezultati doseženi z LIPOMASAŽO so potrjeni preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah po celem svetu… je edini aparat v boju prosti celulitu,ki ga priznava svetovna asocijacija plastičnih kirurgov ISAPS.

Lipomasaže poznamo že več kot desetletja. Še vedno in konstantno pa potekajo raziskave in razvoj novih metodologij in protokolov, ki jim skozi vsa ta leta sledimo tudi mi. Izboljšave lipomasaže lahko deloma pripišemo tehničnim izboljšavam aparata za izvajanje terapije, hkrati pa so tudi rezultat razvoja in inovacij v samem protokolu izvajanja terapij.

  • Že več kot 50 znanstvenih raziskav
  • 20 raziskovalnih let

Povzetek rezultatov študije:

+ 70 %

aktivacija lipolize

+ 240 %

aktivacija produkcije kolagena

+ 160 %

aktivacija produkcije elastina

Na določenih predelih telesa uskladiščene telesne maščobe se kljub redni vadbi in strogi dieti ne moremo znebiti. Znanstveno dokazano rešitev problema kopičenja maščob, celulita in povešene kože ponuja Lipomasaža……Zdaj lahko preoblikujemo vaše telo že s 6- 12 tretmaj in to brez kirurškega noža, dolgotrajnega okrevanja ali bolečin. Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, terapije so sproščujoče in prijetne za vsakogar.

ZA ŽENSKE – lokalizirana maščoba in celulit na bokih, stegnih, trebuhu, hrbtu, rokah? Ker se žensko telo pripravlja na nosečnost in dojenje, so ženske še bolj nagnjene kopičenju maščob, ki se začne že v obdobju adolescence. Neželjene spremembe na telesu se v odrasli dobi le še stopnjujejo, morebitna nosečnost in leta pripomorejo tudi k slabši elastičnosti kože. Z vsemi temi, tipično ženskimi problemi, se uspešno spopadamo z Lipomasažo.V kolikor stranka želi pa lahko vzporedno kombinira z Vakuumsko kavitacijo, katera deluje na osnovi nizkofrekvecčnega ultrazvoka.