Nega obraza za sproščen in zdrav videz vaše kože. Zagotavlja naravno zaščito, ki jo učinkovito ščiti pred zunanjimi vplivi okolja. Pri negi obraza se vaša koža globinsko očisti, globinsko navlazi, regenerira in nahrani. Povrne se ji sijaj in mehkoba.
S pestro ponudbo različnih negovalnih postopkov je mogoče negovalni postopek izbrati na vašo željo…ali se prepustite naši profesionalnosti da se izbere na trenutno stanje vaše kože.

Naše storitve vključujejo nego vseh vrst kože z vrhunsko dermatološko testirano kozmetiko BIODROGA, NEODERMA,…
Nega mladostniške, problematične in aknaste kože vključuje: peeling, globinsko čiščenje, limfno drenažo, ampulo ter masko za obraz. Dodatno pa se lahko odločite še za terapijo z laserjem (IPL-fototermoliza, IRF+IR radiofrekvenca+IR, diamantnipiling…).

Nega obraza, vratu in dekolteja vključuje: peeling, globinsko čiščenje,ampulo, masažo obraza, masko, nanos kreme, ter po želji endodermaterapijo. Izbirate lahko med: tradicionalno nego obraza, vlažilna nego obraza, hranilna nego obraza, nego obraza z lifting učinkom, kraljevsko nego obraza s kaviarjem, pomlajevalne nege obraza z laserjem in nego obraza z mikrodermoabrazijo, IRF-Radiofrekvenco.

Za vaš popoln videz vam nudimo tudi oblikovanje obrvi, barvanje trepalnic, barvanje obrvi ter dnevno ličenje in ličenje za posebne priložnosti.