PEDIKURA SPA

Stopala so pomemben del našega telesa, zato je pomembno da jim dajemo dovolj pozornosti in  da jih ne zanemarjamo…Pri nas vam nudimo estetsko  nego stopal. Z zelisčnim pilingom se nezno odstrani  poroženela koža na stopalih. Katero je potrebno odstraniti. Da postane koža nežna in gladka jo je potrebno nahraniti s hranljivo masko za stopala, katero z nežnimi masažnimi prijemi utremo v kožo.

Na koncu z masažnimi gibi masko za stopala, katera vsebuje botanične izvlecke umasiramo tako, da delujejo pomirjujoce in obnavljajo kozo na podplatih, jo osveži in ji povrnejo energijo……
Stranki na koncu postopka po želji nalakiramo nohte v zeljeni barvi za sijoč videz…

Po želji si lahko izbere:

  • Naravno lakiranje z  Jessico
  • Trajno lakiranje z gel laki

NEGA STOPAL

Stopala so pomemben del našega telesa, zato je pomembno da jim dajemo dovolj pozornosti in da jih ne zanemarjamo.

Pri nas vam nudimo estetsko nego stopal. Z zelisčnim pilingom se nezno odstrani poroženela koža na stopalih. Katero je potrebno odstraniti. Da postane koža nežna in gladka jo je potrebno nahraniti s hranljivo masko za stopala, katero z nežnimi masažnimi prijemi utremo v kožo.

Na koncu z masažnimi gibi masko za stopala, katera vsebuje botanične izvlecke umasiramo tako, da delujejo pomirjujoce in obnavljajo kozo na podplatih, jo osveži in ji povrnejo energijo.
Stranki na koncu postopka po želji nalakiramo nohte v željeni barvi za sijoč videz.