Zadnje čase se za lep in urejen videz vse pogosteje posega po permanentnem maku up-u. Z njim lahko dosežete popolno obliko obrvi, oči ali ustnic!
Permanentni make-up je postopek, pri katerem se s pomočjo vbodov zelo tanke igle vnašajo pigmenti v nižje plasti kože, kjer ostanejo 2-5 let!

Tako tehnologija, kot tudi tehnika permanentnega make-upa sta v zadnjem času izredno napredovali. Celoten postopek traja približno 120 minut.
Je brez bolečin in ne povzroča oteklin!

In zakaj se vedno več naših strank odloča za permanentni make-up?
Pogosto zaradi pogostega puljenja obrvi postanejo le-te zelo redke, ali jih celo ni več. To nam seveda prinaša vsakodnevno nadlogo, sa si jih moramo nenehno dorisevati s svinčnikom. S postopkom permanentnega make-upa lahko vaše obrvi, na novo narišemo, ali jih samo zgostimo. Manjkajoče DLAČICE se enostavno dorišejo na način, ki je videti čimbolj naraven.

Želite morda samo poudariti svoje oči? Po samo eni uri bodo vaše oči vedno videti sveže in zapeljive!

Tudi na ustnicah je učinek takojšenj!
Lahko se jih obrobi, poveča za 2-3 mm ali pa popravi manjše nepravilnosti. Z barvami, ki jih uporabimo, dosežemo da so vaše ustnice videti polnejše in hkrati popolnoma naravne.

S skrbno izbranimi odtenki barv, ki jih določimo glede na tip kože, barvo oči ter las dosežemo, da vaš končni videz izžareva popolno in naravno lepoto!

Postopek je kratek, brez odteklin in brez bolečin!