RADIALNA ENDODERMNA TERAPIJA

GREEN VAC

Edinstvena kombinacija pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami ustvari kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi.

Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita.

PRESSOTERAPIJA ALI LIMFNA DRENAŽA:

Pressoterapija ali mehanska limfna drenaža je še posebej primerna pri težavah z zastajanjem tekočin v telesu in mehkem celulitu.

Z limfno drenažo ali pressoterapijo se spodbudijo funkcije limfnega sistema v ogranizmu, pospešeno se odplavljajo zaostale tekočine in metabolitI iz telesa.
S številnimi ciljnimi programi na aparatu lahko tudi učinkovito odpravljamo težave, povezane s cirkulacijo.

PRESSOTERAPIJA je nenadomestljiva pri terapiji vseh ostalih stopenj celulita – od blagega edematoznega do hudega cikatrizacijskega. Kombinacija presoterapije z ostalimi kozmetičnimi metodami (ultrazvok, kreme, elektroterapija, gretje…) daje vedno izvrstne rezultate.
Če pa si prizadevamo zmanjšati obseg telesa, pogosto uporabimo najnovejšo kombinacijo- KAVITACIJO Z VAKUMOM