Nega obraza

NEGA OBRAZA VRATU IN DEKOLTEJA:

Nega obraza za sproščen in zdrav videz vaše kože.

  • Osnovna nega obraza, vratu in dekolteja
  • Nega za mladostno aknasto kožo
  • Nega za zrelo kožo
  • Nega obraza z Diamantnim pilingom
  • Nega obraza z Mikrodermoabrazijo
  • Nega Obraza z IRF Radiofrekvenco
  • Nega Obraza z zeliščnim pilingom
  • Nega obraza z Mikronidlingom

Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki jo učinkovito ščiti pred zunanjimi vplivi okolja. Pri negi obraza se vaša koža globinsko očisti, globinsko navlazi, regenerira in nahrani. Povrne se ji sijaj in mehkoba.
S pestro ponudbo različnih negovalnih postopkov je mogoče negovalni postopek izbrati na vašo željo…ali se prepustite naši profesionalnosti da se izbere na trenutno stanje vaše kože…
Naše storitve vključujejo nego vseh vrst kože z vrhunsko dermatološko testirano kozmetiko BIODROGA, NEODERMA,…
Nega mladostniške, problematične in aknaste kože vključuje: peeling, globinsko čiščenje, limfno drenažo, ampulo ter masko za obraz. Dodatno pa se lahko odločite še za terapijo z laserjem (IPL-fototermoliza, IRF+IR radiofrekvenca+IR, diamantnipiling…)Nega obraza, vratu in dekolteja vključuje: peeling, globinsko čiščenje,ampulo, masažo obraza, masko, nanos kreme, ter po želji endodermaterapijo. Izbirate lahko med: tradicionalno nego obraza, vlažilna nego obraza, hranilna nego obraza, nego obraza z lifting učinkom, kraljevsko nego obraza s kaviarjem, pomlajevalne nege obraza z laserjem in nego obraza z mikrodermoabrazijo, IRF-Radiofrekvenco…..Za vaš popoln videz vam nudimo tudi oblikovanje obrvi, barvanje trepalnic, barvanje obrvi ter dnevno ličenje in ličenje za posebne priložnosti.

RADIOFREKVENCA + IR

IRF +IR aparat nudi inovativno radiofrekvenčno terapevtsko metodo, ki deluje na principu kontrolirane akumulacije toplote globoko v dermisu, kar pospeši lokalni krvni obtok, aktivira fibroblaste, stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu, pospeši metabolizem, povečuje mišični tonus ter razteza tkivo.

Ena sama naprava vam tako zagotavlja uspešno terapijo za odpravo povešene koše, celulita in maščobnih oblog. Vidno se izboljša tekstura kože in tonus kože. Koža postane bolj napeta, gladka in deluje bistveno bolj mladostno kot pred posegom.
Danes vemo, da elastičnost in prožnost kože zagotavljata mreža kolagenskih vlaken in elastina. Z leti se mreža vlaken zmehča in ponekod pretrga; starejša koža izgubi približno 1% kolagena na leto. To pa so glavni vzroki za nastanek gub in povešene kože. Pri terapiji se povrhnjica ne segreva. Zato aparat IRF+IR predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in zelo učinkovito alternativo kirurškim posegom.

Kratek opis tehničnega delovanja: Lipid – molekula glicerola se nalaga v tkivu, v obliki celulita, maščobe.
Radiofrekevenčni valovi delujejo na membrano, pride do LIPOLIZE. Radiofrekvenca deluje na 2. sloju membrane (mitohondriji) in z encimom koencima A delujemo na maščobe, ker se v mitohondrijih ustvarja ATP in se maščobe trošijo preko ATP. Ta maščoba ne gre v krvni obtok, ampak se troši na področju, kjer delamo z radiofrekvenco, v ATP.INDIKACIJE
: pomlajevanje kože, povečan tonus, mišična hipotonija, zmanjšanje maščobnih oblog, pomlajevanje, sveža mladostna koža.

KONTRAINDIKACIJE
: nosečnost, srčni vzpodbujevalnik, kovinski vsadki, rak, epilepsija, bolezni kože in odprte rane.

IRF+ IR
 terapijo obraza lahko za boljŠe rezultate se kombiniramo z diamantnim pilingom in ultraznokom. Priporočamo 6-12 terapij na razmaku 1-2x tedensko.
V kolikor bi želeli preiskusiti terapijo nas lahko kontaktirate in se naročite za BREZPLAČNO izvedbo ½ obraza in le tako boste takoj opazili resnične rezultate po terapijio in se lažje odločili zanjo!!!